Кои сме ние

Както всички знаем ВРЕМЕТО е най-ценният ресурс в живота на човек. В днешното забързано и стресиращо ежедневие, с многобройните работни срещи и натоварения ежедневен график пропускаме или отлагаме да обърнем внимание на ЧИСТОТАТА и ХИГИЕНАТА в нашата „крепост“, а именно нашият ДОМ!!!

ТОЧНО ТУК СЕ НАМЕСВАМЕ НИЕ!!! Ние сме фирма от млад и енергичен екип, ориентирана към БУТИКОВО почистване на апартаменти, къщи и офиси, като всички наши служители притежават богат професионален опит и за нас работата ни е в детайла.

Въпреки крехката ни възраста като фирма, успяхме да натрупаме сериозен брой почиствания и изградихме отлични взаимоотношения с ЧАСТНИ КЛИЕНТИ и КОРПОРАТИВНИ ПАРТНЬОРИ.

Нашата мисия е да Ви ОТМЕНИМ, като оставите досадната и изтощителна работа в нашите ръце, защото за нас тя е УДОВОЛСТВИЕ, и което е по-важно, вършим я с ЖЕЛАНИЕ, а Вие ще разполагате с ВРЕМЕТО СИ, за Вашето семейство, за любимите хора или любимо хоби, а вечер да се отпуснете с чаша вино на дивана и ще знаете, ЧЕ ДОМЪТ ВИ БЛЕСТИ ОТ ЧИСТОТА!!!